YAPILIŞI : Şurup denilen şey yarım su bardağı toz şekerle ,yarım su bardağı suyun karışımı bildiğimiz 1/1 ölçülü hamur tatlısı şurubu karışımı pişirilir .şekerin suyun içinde erimesini sağlayın .eridkten sonra kenara alıp soğumaya bırakın .İyice birbirine karışıncaya kadar çırpın .Meksika da bizim bildiğimiz blendırlardan kullanılıyor .Mutlaka soğuk ikram edilmesi gerekir .
Margaita yı sunmakta ayrı bir iş.Bardağın ağız kısmına kesilmiş lim i ( yeşil limon ) sürüyorsunuz ve bardağı tuz dolu bir tabağın içine batırıyorsunuz .Ardından bardağı buzla dolduruyorsunuz .buz küpleri küçük olursa daha iyi .Bardağa soğuk margarita karışımını döküyorsunuz.AFİYET OLSUN ..
ellerine sağlık .
YanıtlaSilteşekkür ederim hatice hanım
YanıtlaSil