YAPILIŞI . Önce etleri sıvı yağ konulmuş tencere de soteleyelim. sonra 1 adet doğranmış kuru soğanı ekleyelim . her ikisini biraz soteledikten sonra 2 su bardağı sıcak su eklenir. et pişe dursun . diğer tarafta un yumurta su tuz dan hamur yoğuralım oklava ile 3 adet yufka açalım . onları 4 e bölerek yağsız teflon tava da hafif kurutalım sonra onları ince şerit şekil de keselim . Pişmiş olan et in içine ekleyelim . suyunu çekinceye kadar pişirelim . ve servise hazır . salata ile servis yapalım . AFİYET OLSUN ..
26 Aralık 2014 Cuma
KURDAK KAZAK YEMEĞİ
MALZEMELER . 1 Kg kuşbaşı et 1Adet kuru soğan
4 su bardağı un tuz su 1 adet yumurta
YAPILIŞI . Önce etleri sıvı yağ konulmuş tencere de soteleyelim. sonra 1 adet doğranmış kuru soğanı ekleyelim . her ikisini biraz soteledikten sonra 2 su bardağı sıcak su eklenir. et pişe dursun . diğer tarafta un yumurta su tuz dan hamur yoğuralım oklava ile 3 adet yufka açalım . onları 4 e bölerek yağsız teflon tava da hafif kurutalım sonra onları ince şerit şekil de keselim . Pişmiş olan et in içine ekleyelim . suyunu çekinceye kadar pişirelim . ve servise hazır . salata ile servis yapalım . AFİYET OLSUN ..
YAPILIŞI . Önce etleri sıvı yağ konulmuş tencere de soteleyelim. sonra 1 adet doğranmış kuru soğanı ekleyelim . her ikisini biraz soteledikten sonra 2 su bardağı sıcak su eklenir. et pişe dursun . diğer tarafta un yumurta su tuz dan hamur yoğuralım oklava ile 3 adet yufka açalım . onları 4 e bölerek yağsız teflon tava da hafif kurutalım sonra onları ince şerit şekil de keselim . Pişmiş olan et in içine ekleyelim . suyunu çekinceye kadar pişirelim . ve servise hazır . salata ile servis yapalım . AFİYET OLSUN ..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder