YAPILIŞI: Önce derin bir tencereye suyu koyup kaynatalım. Kaynadıktan sonra tuzu atıp makarnaları suya bırakalım, 6 dakika haşlandıktan sonra süzelim. Diğer tarafta kabakların kabuğunu çok fazla soymadan üzerine çatalla çizik atalım, verev doğrayıp kızgın yağa atalım ve üzerine yeşil taze biberleri de ekleyip biraz soteleyelim. Süzülen makarnaları servis tabağımıza alıp üzerine sotelenen sebzeleri ve 1 paket kremayı ekleyip karıştıralım. Servise hazır, AFİYET OLSUN.
9 Ekim 2013 Çarşamba
SEBZELİ VE KREMALI TAGLİATELLE MAKARNA
YAPILIŞI: Önce derin bir tencereye suyu koyup kaynatalım. Kaynadıktan sonra tuzu atıp makarnaları suya bırakalım, 6 dakika haşlandıktan sonra süzelim. Diğer tarafta kabakların kabuğunu çok fazla soymadan üzerine çatalla çizik atalım, verev doğrayıp kızgın yağa atalım ve üzerine yeşil taze biberleri de ekleyip biraz soteleyelim. Süzülen makarnaları servis tabağımıza alıp üzerine sotelenen sebzeleri ve 1 paket kremayı ekleyip karıştıralım. Servise hazır, AFİYET OLSUN.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder