2 Ocak 2013 Çarşamba

ACIBADEM KURABİYELİ KESTANELİ YILBAŞI CUPU



MALZEMELER :

10 adet acıbadem kurabiyesi
10 adet kestane şekeri
1 kg süt
1,5 su bardağı toz şeker
5 yemek kaşığı un
1 paket vanilya
125 gram tereyağ
Rulo gofret

YAPILIŞI : Unu ve şekeri süte ekleyip muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim. Acıbadem kurabiyelerini rondodan geçirip ufaltalım. Kestaneleri çatalla ezelim. Muhallebiye vanilya ve tereyağ ekleyip blender ile çırpalım. Cupların tabanına acıbadem kurabiyelerini ve kestaneleri koyalım, üzerine muhallebiyi paylaştıralım. Süsleme için üzerine çıkolata sosu ve  bir adet rulo gofret yerleştirip soğumaya bırakalım. Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder