11 Nisan 2015 Cumartesi

Bikla ( yöresel )

Malzemeler : Yarim kg kiyma , 3 adet kuru soğan , 1 kasik salça , 2 yumurta .


Yapilisi : Önce tavaya 2 klasik sivil yağ koyup  kiymayi kavuralum sonra ince ince dogradigimiz soganlari ekleyip kavurma işlemine devam edelim . sonra salcayi ilave edip biraz daha kavuralim , kişi basina 1 er yumurta kirip karistirmadan agzini kapatip pişmeye birakalim . Yumurtası pişince ocagi kapatalim . Afiyet olsun ..

6 yorum:

  1. Ismi ne kadar değişik
    Ellerinize sağlık🌲👌💟

    YanıtlaSil
  2. elinize sağlık, farklı bir lezzet olmalı

    YanıtlaSil
  3. Değişik bir tarif olmuş ellerine sağlık ♥

    YanıtlaSil
  4. Eline sağlık değişik bir tarif.

    YanıtlaSil
  5. biz kıymalı yumurta diye bilir ve yAPARIZ MEĞER NE DEĞİŞİK ADI VARMIŞ ELLERİNİZE SAĞLIK...

    YanıtlaSil